Dyrby's Hyggeligt Spisested

Vinkort

Hvidvin
Laroche La Chevaliere Chardonnay
Økologisk, Frankrig

Vinen har en flot gylden farve, og en skøn frugtagtig aroma med lyse frugter og blomstrede overtoner. Smagen er frisk og livlig med en elegant og forfriskende finish

Glas: 52,-

1/2: 129,-

1/1: 219,-

Peter & Peter
Zeller Riesling Feinherb, Tyskland

” Feinherb” er en forholdsvis nyt begreb, og er det tyskerne kalder deres hvidvine, når de ikke er helt tørre. Peter & Peter Zeller Riesling Feinherb er fremstillet af håndplukkede druer fra de mest gunstige skråninger i Zell. Vinen er elegant, med aroma af modne ferskner og abrikoser.
En lækker Riesling som byder på en stor oplevelse.

Glas: 62,-

1/1: 239,-

Willunga 100
Viognier, Australien

Vinen næsten praler med aromaer af ferskner, abrikoser og blomster og imponerer efterfølgende med en “sprød” og velstruktureret smag og en helt præcis syre. En på èn gang nærværende og yderst elegant vin.

Glas: 78,-

1/2: 105,-

1/1: 349,-

Laroche Chablis
Frankrig

Lys gylden farve. Ungdommelig prikkende duft med minerale stænk. Frisk og harmonisk smag med lyse frugter og forårsblomster. Eftersmag er som chablis skal være, karakteristisk sprød.

Glas: 98,-

1/1: 479,-

Rosé vin
Laroche Rosè de La Chevaliere
Languedoc, Frankrig

Vinen har en lys pink farve, og duften er domineret af vandmelon, solbær, en anelse banansødme. Smagen slutter tørt med goe terroir. En dejlig terasse rosè

Glas: 52,-

1/2: 129,-

1/1: 219,-

Laroche Rosè de La Chevaliere
Languedoc, Frankrig

Vinen har en lys pink farve, og duften er domineret af vandmelon, solbær, en anelse banansødme. Smagen slutter tørt med goe terroir. En dejlig terasse rosè

Glas: 52,-

1/2: 129,-

1/1: 219,-

Rødvin
Laroche La Chevaliere Syrah/Grenache
Økologisk, Frankrig

Vinen har en dyb rubinrød farve med yndefuld lilla strejf. Aromaen har intense røde bær og kirsebærnoter. Fyldig og frugtagtig smag, godt understøttet af fløjlsblød tannin i eftersmagen.

Glas: 52,-

1/2: 129,-

1/1: 219,-

Vina Laroche
Pinot Noir byVina Laroche Chile

Vinen er velstruktureret og fyldig med aromatiske intensitet som Casablanca Valley er kendt for. Medium rubinrød farve med intense og komplekse aromaer af morbær og nellike. Smagen er fuld af varme røde frugter med komplekse mineraler og fløjlsblød tannin.

Glas: 62,-

1/1: 289,-

Laroche L`Avenir Pinotage
Sydafrika

Vinen har en dyb rød farve og en flot udviklet aroma med mørke saftige morbær, modne solbær med en strejf af vanille. Smagen der er kraftig, frugtagtig og krydret, strømmer fløjlsblødt over tungen med en blid tannin, der tilføjer struktur og længde.

Glas: 68,-

1/1: 299,-

Parducci
Small Lot Blend – Petite Sirah, Californien

Hvert parti druer vinificeres og lagres individuelt for at udvikle partiernes helt egne smags- og aromaprofiler. Petite Sirah er et amerikansk navn for druen Durif, der i 1860èrne blev fremstillet af den franske botaniker Francois Durif, ved en krydsning mellem Peloursin og Syrah. Det er en lille drue med tyk skal. Druerne giver her en vin med fyldig og dyb karakter med robuste smagsoplevelser. Petite Sirah er en Mendocino-specialitet og Parducci var en af de første vingårde der producerede vin fra denne sort. Farven er mørk rubinrød, aromaen frembringer kirsebær;brombær og chokolade.

Glas: 72,-

1/1: 329,-

Willunga 100
Cabernet-Shiraz, Australien

Most fra forskellige parcellerer gæret hver for sig, for at vinmageren kan ramme præcis den smag og stil han ønsker, Cabernet Sauvignon giver vinen sin frugt og elegante aroma, medens Shiraz-andelen tilføjer fylde og krydderi. En kort lagring på fransk og amerikansk eg tilfører noter af cedertræ og vanille. Den udtryksfulde og “saftige” stil gør vinen til den perfekte til grillstegt oksekød og krydrede gryderetter

Glas: 78,-

1/1: 349,-

Mousserende
Dopff au Moulin, Crémant d’Alsace Cuvée
Julien, Alsace

Vinen har en lys gylden stråfarve, med en jævn strøm af fine bobler. Aromaen er fyldig og blomsteragtig. Smagen er tør, fyldig, og elegant mousserende med god længde. Cuvée Julien er en dejlig frisk mousserende vin der er let at drikke. Ideel som aperitif eller til et glas ved festlige lejligheder.

1/1: 295,-

Moscato Conti d’Elsa,
Italien

Moscato er den klassiske mousserende vin fra Piemonte i Italien. Det er udelukkende Moscato Bianco druen, der anvendes og den giver vinen dens karakteriske skønne frugtagtige aroma.

Glas: 68,-

1/1: 299,-

Champagne
Lanson Black Label Brut,
Champagne – Frankrig

Lanson Black Label Brut har en indtagende frisk, fyldig og frugtrig bouquet med toner af citrus, hvide blomster og abrikos. Farven er skinnende, klar med strågule strejf. Vinen er livlig med fine perlende bobler. Smagen har stor fylde, kraft og elegance.

1/2: 129,-

1/1: 539,-

Åbningstider:

Mandag – Lørdag: 10.00 – 22.00

Køkkenet åbent fra 10.30 – 21.00

Søndag: 11.00 – 18.00

[captcha_bank_text]